català  |  castellano
(POTSER) LES MILLORS XAPATES DE BARCELONA

El Bar

El Bar del Quimet

L’Abril de 1927 obrí el Bar el Sr. Quimet Carlús. D’aquí el nom de l’establiment. El 18 de Maig de 1955 es traspassa al Sr. Jaume Jalmar i Pujol, que entre l’any 1964 i 65, realitza la principal reforma del local, barra, portes i terra. L’any 1988 realitzarà una segona reforma que torna a incloure la barra, per motius purament funcionals. L’Abril de 1992 es portarà a terme la reforma dels lavabos.

El 1 de Setembre de 2006 el Sr. Jaume fa una transmissió de llicència al seu fill Josep Lluís Jalmar i Pallarés. Aquest, a petició de l’Ajuntament i de Paisatge Urbà de Barcelona, recupera les portes antigues amb els seus ornaments i reforma els lavabos per tal de ser accessibles a persones amb discapacitat. També col·loca el terra tan característic.

La col·lecció de Botelletes que actualment s’exposa en el Bar, es propietat del Josep Lluís, que desde que era petit anat acumulant (comprades, regalades, gent que anat de viatge, herències, etc.,), contant actualment amb més de 3.000 Botelletes. Les Botelletes son de tot tipus: Whisky, (amb totes les seves varietats maltes, blends, japonesos, indis, irlandesos, escocesos), anissos, absentes, brandis, conyacs, tequiles, snaps, vins, licors de xocolata, etc.

Actualment som 7 treballadors i jo, i esperem poder servir-vos amb la cura que tots aquests anys ens ha caracteritzat.

El Bar, Quimet d'HortaEl Bar, Quimet d'Horta
El Bar, Quimet d'HortaEl Bar, Quimet d'Horta

Si voleu veure més fotos del bar, podeu accedir a la Galeria de Fotos des d’aqui.

© Quimet d'Horta, 2022. Tots els drets reservats  Take Away  |  Nota Legal  |  Política de cookies  |  Condicions d'ús  |  Mapa de la Web
disseny: dommia
Disseny Web
Dommia Solucions Internet
c/ Lepant, 326, Entlo. 1, Desp. 2
08025 - Barcelona
Tel. 902 024 678 | +34 936 241 455
Portfoli visible en: www.dommia.cat