català  |  castellano
(POTSER) LES MILLORS XAPATES DE BARCELONA

Política newsletter

Per a subscriure't a la newsletter del Quimet d'Horta has d'omplir el següent formulari de dades i confirmar posteriorment la teva subscripció des del correu electrònic de validació que et farem arribar a la teva bústia de correu.

Formulari de contacte:

Nota: Els camps amb (*) són obligatoris.

* Nom i cognoms:
* Email:

Escriu a continuació els caràcters que apareixen en la imatge. Aquesta verificació evita que programes automàtics puguin accedir, sense autorització, als comptes.
Imatge:
9trDrY
* Text de l'imatge:

He llegit i accepto la política de privacitat i protecció de dades.

De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que el correu electrònic que ens ha proporcionat serà incorporat a un fitxer sota la responsabilitat de JOSEP LLUIS JALMAR PALLARES amb la finalitat de tramitar la seva sol·licitud de subscripció i poder remetre periòdicament el nostre Butlletí.

Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça PLAÇA EIVISSA No 10 08032, BARCELONA.

Mentre no ens comuniqui el contrari entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que d'acord amb l'article 21.1 de la Llei 34/2002 de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, realitzada la seva sol·licitud de subscripció, comptem amb el seu consentiment per al tractament de les seves dades, d'acord amb les finalitats esmentades.

Així mateix, l'informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat, cancel·lant la seva subscripció al Butlletí de Notícies, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic jl@quimethorta.com.

La confirmació de la subscripció implica l'acceptació d'aquesta clàusula.

© Quimet d'Horta, 2023. Tots els drets reservats  Take Away  |  Nota Legal  |  Política de cookies  |  Condicions d'ús  |  Mapa de la Web
disseny: dommia
Disseny Web
Dommia Solucions Internet
c/ Lepant, 326, Entlo. 1, Desp. 2
08025 - Barcelona
Tel. 902 024 678 | +34 936 241 455
Portfoli visible en: www.dommia.cat